log en
شما اینجا هستید : خانه > 
اخبار انجمن های علمی  >  دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران اردیبهشت ۱۳۹۷برگزار می گردد.
دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ ۵ تا ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در شهر ساری-دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می شود.
 
اهداف کنگره:
به اشتراک گذاری ایده ها، دستاوردها و یافته های نوین علمی، پژوهشی و فناوری
 دعوت از اساتید، دانشمندان، محققان، سیاستگذاران و دانشجویان مرتبط با علوم و صنایع غذایی از ایران و سایر کشورها جهت تبادل دانش تئوری و فنی
سوق دادن فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی پژوهشگران کشور به سوی حل مشکلات و نیازهای صنایع غذایی
ایجاد فضای مناسب جهت انتقال نیازهای پژوهشی صنایع غذایی کشور به محققین و دانشجویان
فراهم نمودن زمینه جذب طرح‌های پژوهشی و عملیاتی مورد نیاز شرکت‌های صنعتی توسط پژوهشگران و صنعتگران داخلی و خارجی.
گسترش همکاری‌های منطقه ای و بین المللی در صنعت غذا
برگزاری جلسات هم اندیشی، نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و تبادل اطلاعات فنی
انعکاس نتایج پژوهش‌های انجام شده به بخش‌های اجرایی و تولیدی صنایع غذایی برای رفع موانع و مشکلات فراروی و تولید و نیز صادرات محصولات غذایی.
 
محورهای کنگره:
  • روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  • روشهای کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات
  • سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  • غذاهای فراسودمند
  • کاربرد اسانس‌ها و عصاره‌های طبیعی در صنایع غذایی
  • امنیت و ایمنی موادغذایی
  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
  • راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • فرمولاسیون نوین مواد غذایی
  • نگهدارنده های طبیعی مواد غذایی